Zo kun je gemakkelijk online een sticker bestellen

sticker bestellen

Stickers zijn nog altijd een prachtige manier om promotie uit te voeren. Bedenk maar eens hoe divers een sticker kan zijn. Wil je stickers inzetten voor je promotie in welke vorm dan ook? Dan moet je een sticker bestellen, en dat doe je het beste online. 

sticker bestellen

Wat voor stickers?

Er zijn stickers in allerlei vormen waar je uit kunt kiezen. Stickers variëren vooral in:

  • materiaal
  • manier waarop de plakken
  • afmetingen
  • duurzaamheid

Een sticker kan weerbestendig zijn. Dat is handig als je de sticker van plan bent ergens buiten te plakken of als de sticker wordt blootgesteld aan grote hoeveelheden water of regen. Maar ook als dit niet nodig is dan kun je nog een duurzame sticker kiezen. Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten materialen om uit te kiezen. Vinyl stickers zijn bijvoorbeeld totaal anders dan raamstickers of tape stickers. En ze dienen allemaal een ander doel. 

sticker bestellen

Wat is je doel?

Het maakt behoorlijk uit wat je doel is met de sticker. Op basis daarvan bepaal je namelijk de bovenstaande factoren. Stickers worden bijvoorbeeld nog altijd gebruikt als decoratie met logo. Die stickers zie je vaak op straat maar ook als decoratie in woningen. Daarnaast heb je functionele stickers zoals adreslabels die je op pakketten plakt. Die zijn tevens hard nodig. Raamstickers zijn ook populair. Deze zorgen er niet alleen voor dat je raam een stuk bijzonderder is om naar te kijken.Ze helpen ook tegen hitte en felle zon in je kantoorruimte of huis.