Wat zijn de mogelijkheden?

Eiken panelen zijn er in tal van soorten en maten. Het hout is zeer betrouwbaar en erg sterk maar ook bewerkbaar. Zo is er ook de mogelijkheid om een grijs gekleurd of licht verouderde tint voor die schuurplank-look te bewerkstelligen. Maar er is natuurlijk meer! Klik voor eiken panelen op maat op Eiken-panelen
Normaal gesproken zou je denken dat juist eiken hout erg saai overkomt, maar niets van dat is natuurlijk waar. Denk aan die fantastische verouderde look van een oude schuur, of juist de afgewerkte versie van de matte collectie die erg mooi staat, zowel buiten als voor binnen.

Op maat gemaakt

Je kunt het eigenlijk zo gek of mooi maken als je zelf wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat de afmeting ook zou kunnen zijn, via Eiken-panelen is er bijna alles mogelijk. Zij leveren eiken panelen op maat!
Er is altijd een oplossing die past bij de betreffende kamer, muur, vloer, voor binnen en buiten!
Dit houtsoort staat er eveneens om bekend dat het een zeer lange levensduur heeft, en daarnaast weinig tot geen werk verschaft. Ook door middel van jaren lang regen of zonlicht is er weinig tot geen zichtbare schade merkbaar.

Toepassing

Zoals de titel al aangeeft, is het mogelijk om dit product op maat te laten zagen. Denk aan een kast of een deur, een vloer of wat je maar wilt. Het vakbekwame vakmanschap is al tijden zorgvuldig met dit soort hout bezig, waardoor de modernste praktijken mogelijk zijn. Daardoor ben je ervan verzekerd dat er jarenlang plezier inzit. Eikenhout is namelijk eeuwig. Het is de meest dicht soort hardhout dat je maar kunt vinden. Daardoor is het ook erg sterk. Nog een pluspunt is dat je er gemakkelijk overheen kunt verven mocht je de gebruikelijke kleur beu zijn. Met eiken panelen op maat is het allemaal mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *