Woonverzekering
Tips,  Wonen

Wat te doen na zijn verhuizing naar een nieuw huis


Het feit dat u uw nieuwe woonplaats hebt bereikt betekent niet dat uw werk volledig is gedaan. Helaas zal het enige tijd duren voordat u alle verhuis taken heeft voltooid en alles controleert wanneer u zich op de nieuwe plaats vestigt. Hier zijn een paar dingen om te doen zodra je verhuist naar een nieuw huis:

Verander alle sloten van uw huis

Het is belangrijk om alle sloten van uw huis te veranderen. U weet namelijk niet of een vorige eigenaar ergens nog een reservesleutel heeft slingeren en daarmee uw nieuwe huis in kan. Zorg ervoor dat u een gecertificeerde en betrouwbare slotenmaker heeft, bijvoorbeeld slotenmaker holland. Deze is zelfs gespecialiseerd in de sloten openen van kluizen!

Controleer alle nutsvoorzieningen

Wat te doen na de verhuizing naar een nieuw huis. First things first – controleer of alle nutsvoorzieningen het doen, dit kunt u doen door een meter aan te schaffen in de bouwmarkt.

Dit is een belangrijk element voordat u zich echt vestigt in het nieuwe huis. Er moet elektriciteit en stromend water in de nieuwe residentie zijn. Zoek de elektriciteits- en watermeters en leg hun metingen vast. Als er problemen zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met de nieuwe nutsbedrijven om de problemen op te lossen. Niet-essentiële hulpprogramma’s zoals internet, kabel-tv en telefoon kunnen een tijdje wachten totdat u goed bent ingetrokken.

Inspecteer alle geleverde dozen

Controleer of u alle dozen binnen krijgt van de verhuizers die u heeft. Als u erachter komt dat een kartonnen doos ontbreekt of als u beschadigde dozen opmerkt, informeer dan meteen uw verhuizers en onderteken geen documenten totdat alle problemen zijn opgelost. 

En zolang alle verhuisdozen correct zijn gelabeld, zullen uw verhuizers geen problemen hebben om ze naar hun bestemming kamers te brengen om later gemakkelijker uit te pakken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *