Verlichting tijdens je filmavond

led strips

Tijdens je wekelijkse filmavond met je vrienden wil je natuurlijk wel een beetje de spanning opvoeren, met de juiste verlichting wordt je filmavond nog leuker. Kies je voor een mooie duistere kleur, welke net aan de kamer verlicht of kies je voor iets anders. Met gebruik van led strips kun je namelijk helemaal zelf kiezen welke verlichting en welke scherpte je gebruikt. Zeer veel kleuren zorgen ervoor, dat je altijd een mooie en passende kleur vind.

led strips

Eenvoudig de verlichting aanpassen

Maak je avond nog spannender door eenvoudig de verlichting aan te passen, moet de verlichting wat minder scherp kun je dit simpelweg met de app op je smartphone doen. Hiermee kies je ook de gewenste kleur om in te stellen, met de 16 miljoen kleuren heb je een zeer uitgebreide keuze waaruit je kunt kiezen. Waar je de verlichting ook gebruikt, de led strips zijn ideaal en overal zeer makkelijk aan te brengen. Ok buiten doen de strips hun werk, en zijn ze daar te gebruiken.

Energiezuinig

Misschien ben je er al eerder achter gekomen, maar led strips zijn vele malen zuiniger in gebruik dan andere soorten verlichting. Op het lichtsnoer zijn de led lampjes op gelijke afstand van elkaar gemonteerd, waardoor je een mooi effect krijgt. Naast dat de strips zeer sfeervol zijn, zijn ze ook direct efficiënt en energiezuinig. Is de led strip die je hebt gekocht te lang? De strips zijn eenvoudig en veilig zelf op maat te maken om op elk gewenste plaats te kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *