vintage meubilair
Wonen

Tweedehands met een nieuw uiterlijk

In de meeste gevallen betaal je voor vintage meubilair een hoge prijs, bij super-seat.com heb je tweedehands horeca meubilair wat voordelig is geprijsd maar wel wel zo goed als nieuw  er uitziet. In de webshop heb je een enorme keuze aan meubels voor je horecazaak, stoelen, tafels maar ook ander soort meubilair. Van trendy tot de klassieke bruine stoel die je geregeld in een café ziet staan. Wat voor sfeer je ook mee wilt geven, we weten zeker dat je slaagt.

Groot aanbod

Niet alleen voor binnen

Heb je een mooi terras aan je zaak grenzen en wil je deze ook in dezelfde sfeer ingericht hebben met vintage meubilair als binnen? Voor buiten heeft super-seat.com namelijk ook voldoende tafels en stoelen, mensen die langslopen zien direct hoe je zaak is ingericht en trekken de klanten als het ware zo het terras op. In het assortiment zijn er van iedere stoel wel een aantal beschikbaar, zo kun je dus snel en eenvoudig je terras inrichten voor een aantrekkelijke prijs.

Mooie inrichting

Ook voor leuke accessoires

Je hoeft natuurlijk niet direct bij het kopen van vintage meubilair een complete inrichting te aan te schaffen, met een leuke blikvanger voor in je zaak maak je het ook als snel aantrekkelijk. Stel je eens voor een vintage bankstel midden in je zaak, klanten kunnen hier lekker in relaxen en het creëert een hele andere sfeer. Je trekt er ook ander nieuwe publiek mee aan die je zaak ontdekken en denken daar ga ik even naar binnen.