Sigma S2U Allure Gloss voor buitenlak

Voor de buitenlak moet je de Sigma S2U Allure Gloss hebben. Dit is een duurzame (51% biobased) hoogglans lakverf voor buiten. Het is geschikt voor alle vier de seizoenen en voor het onderhoud van de kozijnen van ramen en deuren. Het is dus geschikt voor alle weersomstandigheden: regen, zon, sneeuw, het kan tegen weer en wind. De Allure Gloss heeft kleurbehoud en glansbehoud, vandaar de naam Gloss. Deze verf is geschikt voor meerdere materialen, namelijk: hout (gegrond), metaal (geprimerd) en kunststof (andere verflagen / geprimerd). Het is een op terpentine vervulbare basis. 

De verf is aan te brengen met een kwast en een verfroller. De verwerkingstemperatuur is 0 tot 30 graden. De verf droogt snel. Voor gebruik even roeren, 2 minuten linksom en 2 minuten rechtsom. Tijdens gebruik de verf niet in de zon zetten, dan droogt het snel op en uit. Ook tijdens gebruik de deksel er terug op doen zodat de verf niet uitdroogt. Na gebruik de verf dichthouden en op een donkere plek bewaren. 

De verf komt in drie verschillende maat varianten: 500ml, 1 liter en 2,5 liter. De kleinste kost €35,43 (voorheen €54,50, nu met 35% korting), de middelste kost €59,76 (ook met korting, eerst €91,95) en de grootste kost €140,08 (normaal €215,50). Ook kan je de mengkleur kiezen. De verf is te kopen op verf.nl 

De algehele mening over de verf is uitstekend, zowel door professionele vakschilders als doe-het-zelf thuisschilders. De verf krijgt een beoordeling van 4,9 uit de 5. Er zit ook een product- en kleurgarantie op. Het met de Sigma S2U Allure Gloss beschilderde product is tot 10 jaar schildervrij! 

Voor vragen over de Sigma S2U Allure Gloss of voor als je een erkend verfspecialist wilt spreken kan je bellen naar 072 532 3331.