Wonen

Prachtig modern tv meubel

Zoek je een mooi meubel voor je televisie en houd je van een moderne en ruime uitstraling? Dit zwevend tv meubel is dan precies wat je zoekt, met ruimte omdat je het meubel boven de grond hangt aan de wand. Ideaal als je moet schoonmaken, eenvoudig kom je onder het meubel om bijvoorbeeld te stofzuigen. Het meubel is in meerdere verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, en niet onbelangrijk ook verschillende maten in de breedte. Je hebt dus altijd een passend meubel voor je huiskamer.

Verschillende uitvoeringen

Niet iedereen houd van hetzelfde interieur, waar de een houd van klassiek eiken vind de ander hoogglans zeer moderne meubels mooi. De moderne meubels zijn zelfs verkrijgbaar met ingebouwd LED licht om een nog mooiere ervaring te creëren in je kamer. Maak een mooie combinatie van open en dichte vakken, ruimte om spullen op te bergen en om leuke beeldjes of foto’s te laten zien aan iedereen. Nu kun je echt die droomkamer maken waar je al jaren naar op zoek bent.

Mooi door zijn eenvoud

Houd je van eenvoud dan voel jij je hélemaal thuis met een Scandinavische uitvoering. De strakke lijnen en het eenvoudige model maken dit zwevend tv meubel mooi voor iedere kamer, of nu van modern en strak of een beetje klassiek houdt. Ieder meubel bij perfecthomehop.eu is gemaakt van de beste soorten plaatmaterialen, mooi afgewerkt en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen die er aan meubels worden gesteld. Omdat het meubel hangt is het uitstekend geschikt voor iedere woonkamer groot of klein.