Palmboom kopen voor buiten winterhard

Lees hier over een palmboom kopen voor buiten winterhard bij Tropic trees. Het is bijzonder, een palmboom is iets voor op tropische stranden, maar palmboom kan ook in ons klimaat. Een palmboom kopen voor buiten winterhard gaat dus makkelijk. Er zijn veel liefhebbers voor palmbomen. Dit omdat een palmboom geen blad verliest in het najaar. In de winter, als de bomen er maar kaal en dor bijstaan, is de palmboom nog mooi groen. Enkel moet er over sommige palmbomen een winterhoes die ook bij Tropic trees te koop is. Daaraan is dan te zien dat het winter is.

Meer winterharde bomen bij Tropic trees

Naast de palmboom kopen voor buiten winterhard heeft Tropic trees andere bomen. Onder de afbeeldingen staat nog de suggestie om de palmboom te combineren met citrus of een vijg. Een druif op stam is altijd mooi evenals een olijf. Je kan dus eenvoudig een tropische tuin in Nederland creëren, en veel boompjes zijn winterhard. Sommigen geven heerlijke geuren en vruchten, anderen mooie bloesems. De prijzen liggen bij Tropic trees laag. Tropic trees is importeur van exotische boompjes en planten, en daarom kunnen zij voordelig zijn. Dan nog het gemak van een groot assortiment, je kunt alles voor in de tuin bij één zaak bestellen.

Bekijk ook eens de kamerplanten van Tropic trees

Niet alle boompjes en struiken zijn even makkelijk te onderhouden. Maar Tropic trees geeft instructies zodat je lang plezier kan hebben van je aankoop. Als je echt iets eenvoudigs wil, dan is een druif een aanrader. Deze hoeft alleen op de goede plek te staan, en aldaar gaat het lang mee. Bijzonder zijn de kamerplanten van Tropic trees. Daar zitten planten bij die speciaal onderhoud vragen, anderen slechts een paar keer per week een scheutje water. Zo heeft Tropic trees voor iedereen wat in het assortiment. Van grote bomen voor in een tuin, een bijzondere agave in een pot op het balkon, tot kamerplanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *