Op zoek naar zwevend tv meubel?

zwevend tv meubel

Het is iets waar je goed over na moet denken. Uiteindelijk hangt het allemaal af van je smaak, maar vergeleken met meubel die poten hebben, is zwevend tv meubel er modern en ruimtegevend, in ieder geval visueel gezien. Het type meubel wordt vaak ondergewaardeerd en is er nooit het besef van hoe belangrijk het is voor in je woonkamer. Sterker nog, als je er over nadenkt kijk je daar onbewust het meest naar van al het meubel in je huis. Uiteraard kijk je dan naar je tv, maar de omgeving daarvan vangt je brein onbewust op. Het gaat dan ook heel raar aanvoelen als je eenmaal een andere tv meubel hebt staan, beetje te vergelijken met een aanschaf van een nieuwe, grotere tv.

zwevend tv meubel

Voordelen

Zoals eerder benoemd geeft het zwevend tv meubel visueel meer ruimte weg. Voor sommige is dat wel een fijn aspect, aangezien een ruimte wel best rommelig uit kan zien. Zwevend tv meubel kan het probleem wel verhelpen. Verder ziet het ook best modern uit, wat wel past bij de grote plasma tv’s van tegenwoordig. In het donker zou het ook een hele mooie sfeer kunnen creëren door wat led verlichting onderaan te plaatsen. 

Aanpassingen

Het fijne is dat je vaak zelf de afmetingen mag bepalen en die op kan sturen. Het zwevend tv meubel kan dus op maat worden gemaakt, zonder extra kosten. het nadeel is dan wel dat je het niet kan retourneren. Uiteindelijk ben je er wel van bewust wat je wilt hebben als je het op maat wilt verkrijgen, dus dat zal geen probleem moeten zijn. Verder kun je de kleur ook nog aanpassen, waar het vrijwel overeenkomt met de kleur die je muur of andere voorwerpen omheen hebben. De kleur wordt dan gespoten op de meubels, waarbij mat en zijdeglans beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *