Geen categorie

Op maat bestellen?

Eiken panelen op maat worden veelvuldig gebruikt voor het maken van meubels, zoals kasten, eettafels en bankrn. De eiken panelen op maat worden ook gebruikt in het interieur. Hierbij valt te denken aan vloerdelen en wanden. Eiken hout is hard en sterk en daardoor komen er minder krassen op, zelfs hij veelvuldig gebruik. Hoewel eiken hout hard is, is het nog steeds makkelijk te behandelen. Wij bieden enkel massieve eiken panelen op maat aan en hebben geen gefingeerd goedkope eiken panelen.

Kwaliteit voor een gunstige prijs

Onze kwalitatieve eiken panelen op maat zijn vervaardigd in Slovenië. De eiken panelen op maat hebben minder noesten en kwasten, dit komt door de langzame groei en daardoor zien ze er ook nog eens erg mooi uit. Onze eiken panelen op maat zijn massief tot wel 40 mm beschikbaar. Onze specialiteit, vlinderlas eiken paneel, is te verkrijgen tot wel 90 mm dikte. Door onze gunstige inkoopkanalen kunnen wij de eiken panelen zeer voordelig aanbieden en hoef je niet uit te wijken naar andere minder kwalitatieve houtsoorten.

Waar kunt je onze eiken panelen op maat voor gebruiken

Onze eiken panelen op maat kunnen gebruikt worden voor vloeren en wanden maar ook door interieurbouwers voor het maken van kasten, tafels en andere meubels. Je kunt onze eiken panelen op maat eenvoudig bestellen door aan te geven welke dikte en lengte eiken paneel u wilt. Wij leveren altijd maatwerk voor een gunstige prijs. U krijgt een hard en sterk paneel, dat er ook nog eens erg mooi uitziet en lang mee zal gaan. Sinds kort kunt u ook aangeven dat u uw paneel wilt afwerken als een tafelblad. De rand wordt voorzien van een velling, en ijzers aan de onderzijde van het blad om doorbuigen te voorkomen

Voor welk project gaat u onze eiken panelen op maat gebruiken?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *