nieuwe pvc vloer
Wonen

Nieuwe PVC vloer leggen?

Wanneer je een nieuwe vloer wilt leggen kan dit een aardige zoektocht zijn. Het is niet zomaar een keuze. De keuze heeft enorm veel invloed op de look-and-feel van de kamer. Het is dus enorm belangrijk om een goede keuze te maken. Daarnaast maakt het ook nog uit om wat voor ruimte het gaat… een woonkamer, keuken of toch de slaapkamer? Allemaal factoren waar je rekening mee moet houden. Daarnaast moet je nadenken of je een vloerverwarming wilt, omdat dit invloed kan hebben op de soort vloeren waaruit je kunt kiezen.

Wanneer je alle overwegingen hebt gemaakt kom je wellicht wel uit op een PVC vloer. De gietvloer, houten vloer, vloerbedekking et cetera werd hem toch niet en je wilt een PVC vloer. Goede keuze! Bij een PVC vloer heb je enorm veel keuze. Deze kunststof kent enorm veel patronen en kan ook op een echte houten vloer of gietvloer lijken. Een PVC vloer zou zelfs in een vochtige ruimte zoals de badkamer geplaatst kunnen worden. De vloer kent ook weinig onderhoud, is daardoor hygiënisch en is geluiddempend. Laatstgenoemd enorm fijn als je onderburen hebt. Zoals genoemd kun je kiezen uit verschillende patronen zoals een houten vloer. Goed om te weten dat de uitstralingen enorm groot en groeiend is. Voor iedereen is er dus wel een PVC vloer!

Ben je geïnteresseerd geraakt in PVC vloeren of heb je nog vragen over ander soort vloeren? Bekijk op de website van Martijn de Wit Vloeren voor meer informatie. Kom je er niet uit? Neem contact op of ga langs bij een van de vestigingen!