Mijn woning aanpakken!

woning aanpakken

Heb je al jaren hetzelfde interieur en is het nu echt tijd voor iets ander? Net als in de modewereld, volgen trends op het gebied van interieur elkaar snel op. Maar trends keren ook terug. In deze blog gaan we je helpen als je op zoek bent naar een nieuw interieur. Waar begin je? Als jij de bomen door het bos niet meer ziet, zorgen wij ervoor dat je met een gedegen plan aan de slag kunt. 

Stappenplan voor een nieuw interieur

Op zoek naar een handig plan als het om het interieur van jouw woning gaat? Wij helpen je graag! 

  1. Doe inspiratie op
    Allereerst raden we je aan om inspiratie op te doen op het gebied van interieur. Wat vind je nu eigenlijk echt mooi? Op basis hiervan kun je een moodboard samenstellen. Zo stel je veel makkelijker meerdere meubels samen. Dit is een stuk eenvoudiger dan naar een meubelzaak te gaan en random naar meubels te bekijken.

    Inspiratie doe je onder andere op via Instagram en Pinterest. Beide platforms bieden je een hoop inspiratie. Ook kan het zinvol zijn om de televisie aan te zetten en door naar woonprogramma’s te kijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar ‘Help, mijn man is klusser’, ‘Kopen zonder kijken’ en ‘Vtwonen: weer verliefd op je huis’.
  2. Bepaal je budget
    Wat wil je uitgeven aan je nieuwe interieur? Gaat het puur om het kopen van nieuwe meubels of moet er ook geklust worden in huis? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe vloer laten leggen? Moet het dan een echte houten vloer zijn of ga je liever voor een laminaatvloer? En wat moet er gebeuren met de muren? Blijven deze dezelfde kleur als dat ze nu zijn of wil je alle muren laten behangen of (laten) sauzen?

Vergeet de accessoires niet!
Accessoires maken de woning af! Vergeet daarom niet om accessoires in te slaan. Minstens net zo belangrijk als de meubels. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *