Luifel.com
Wonen

Maak je woning exclusief met een luifel

Door een luifel te plaatsen boven de voordeur maak je de woning exclusief, het valt op in de straat omdat de meeste mensen er geen hebben boven de voordeur. Behalve dat het niet alleen mooi staat is het ook nog eens zeer praktisch, kom je met twee boodschappentassen bij de voordeur hoef je niet in de regen te staan. Tevens brengt het in de avond een stukje veiligheid als je er verlichting op of in plaatst. Bij Luifel.com heb je vele verschillende soorten luifels om te monteren boven de voordeur.

Luifel.com

Voor iedere woning een geschikte luifel

Wat voor soort woning je ook hebt, op Luifel.com vind je vast en zeker een geschikt model voor je woning. Voor de moderne woning bijvoorbeeld de rechte deurluifel, een prachtige strakke luifel al dan niet met glas aan de bovenkant. Veelal uitgevoerd in aluminium, naar wens zichtbaar of onzichtbaar gemonteerd aan de gevel. Met een moderne luifel geef je een woning net dat beetje glans en een luxe uitstraling, tevens word je woning meer herkenbaar. Desgewenst kun je aan de zijkant nog panelen plaatsen zodat je tijdens de regen echt droog staat. 

Luifel.com

Minder onderhoud aan je voordeur

Een voordeur heeft in de meeste gevallen veel te verduren, regen, wind en sneeuw wordt de voordeur aan blootgesteld. Met de deurluifels van Luifel.com voorkom je dat je voordeur snel beschadigt wordt en weer nieuw onderhoud nodig hebt. Een luifel is niet alleen goed om je woning mooier te maken, naast de praktische dingen is het ook bescherming voor je voordeur. Hierdoor wordt de levensduur van je voordeur verlengt.