Je slaapkamer een stukje groener maken

bamboe dekbed

Je slaapkamer wordt een stuk natuurlijker en milieuvriendelijker met een bamboe dekbed van Boomba Bamboo. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% natuurlijk bamboe. Ook zijn ze zijdezacht, ventilerend en vrij van schadelijke chemicaliën, dit wordt o.a. aangetoond door het OEKO-TEX certificaat. Het materiaal bamboe geeft van nature huisstofmijt geen kans en is daardoor vooral ook geschikt voor mensen met allergieën. Een dekbedovertrek van bamboe neemt ook meer vocht op dan bijvoorbeeld een katoenen dekbedovertrek. Het gebruik ervan zorgt dat het dekbedovertrek zacht aan voelt en dat het altijd ventileert, waardoor je een goede nachtrust hebt. Een ander voordeel van bamboe is dat het 100% natuurlijk is, een antibacteriële werking heeft en hierdoor is het beter voor je huid en natuurlijk voor het milieu. 

bamboe dekbed

Hoe ga je er goed mee om?

Door de handige touwtjes, natuurlijk ook gemaakt van bamboe, is het eenvoudig om de deken en dekbedovertrek stevig op zijn plek te houden. Zo voorkom je dat het dekbed zich plaatst uit de overtrek. Je wast het op 30 graden, zonder wasverzachter en laat het natuurlijk drogen. Boomba Bamboo dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: eenpersoons140x200, tweepersoons200x200 en een lits-jumeaux240x220

Waarom kiezen voor een dekbedovertrek gemaakt van bamboe?

1.     Het is gemaakt van 100% natuurlijk bamboe. De voordelen van bamboe komt uit bamboe zelf, dat betekent dat er geen speciale middelen worden toegevoegd om deze voordelen te behalen. Een duurzamer materiaal is er dan ook niet. Tevens is Bamboe ook een duurzame plant, er wordt niet onnodig gekapt.

2.     Het is echt zijdezacht, om zo de uiteindelijke look en feel van de lakens een luxueuze uitstraling te geven. Het heeft een draaddichtheid van maar liefst 300 per cm2!3.     Het is 100% OEKO gecertificeerd, wat betekent dat alle bamboe producten het hoogste testniveau voor schadelijke chemicaliën behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *