huis verkopen Den Haag
Wonen

Je huis verkopen? Schakel een verkoopmakelaar in

Wanneer je de eigenaar bent van een huis en je besluit dit te verkopen, dan staat je een belangrijke tijd te wachten. Natuurlijk is een verhuizing altijd al een emotionele gebeurtenis, maar ook op zakelijk (financieel) vlak staat het nodige te gebeuren. Het verkoopresultaat dat je boekt heeft namelijk een forse invloed op je financiële situatie in de komende jaren. Bepaalde beslissingen en handelingen kunnen dan ook zomaar je verkoopresultaat duizenden euro’s hoger of juist lager laten uitvallen. Geen wonder dat zo’n negentig procent van de mensen die besluiten een huis te verkopen in Den Haag besluit een verkoopmakelaar in te zetten om het verkoopproces te begeleiden. Zo’n makelaar zorgt doorgaans voor een optimaal resultaat en neemt je op de koop toe veel werk uit handen. Lees hieronder over twee van de taken die makelaars van je overnemen.

Begeleiding bezichtigingen

Voordat iemand een huis koopt wil diegene het object natuurlijk minstens één keer met eigen ogen gezien hebben. Het plannen en uitvoeren van bezichtigingen is een klus waar enorm veel tijd in gaat zitten. Bovendien is het zaak deze bezichtigingen tot een goed einde te brengen, in die zin dat het van essentieel belang is slimme dingen te zeggen tijdens zo’n bezichtigingsronde. Als eigenaar van de woning heb je een emotionele band met het huis, iets dat voor de makelaar in kwestie niet geldt.

huis verkopen Den Haag

Een fraaie online presentatie 

Om te zorgen dat het überhaupt van bezichtigingen komt moeten geïnteresseerden uiteraard je woning kunnen vinden. Veruit de meeste woningzoekenden doen dit online via de daarvoor bestemde bekende websites. Ook jouw huis moet daar dus op een fraaie manier getoond worden. Een verkoopmakelaar kan daarvoor zorgen. Deze heeft dikwijls alle kennis of connecties om een prima online woningpresentatie met foto’s, video’s en een wervende tekst mogelijk te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *