Je badkamer opknappen met weinig budget

Is je badkamer aan vervanging toe, maar heb je niet zoveel te besteden? Geen zorgen, je kunt een badkamer ook prima opknappen met een klein budget. Het is immers wel fijn als de badkamer een beetje sfeer uitstraalt, zodat je er goed kunt ontspannen. Je hoeft hiervoor niet gelijk alles te vervangen, een paar minimale aanpassingen of de boel flink schoonmaken kan al een wereld van verschil zijn. Hieronder vind je wat tips.

Maak een plan van aanpak

Voordat je begint is het goed om een plan van aanpak op te stellen. Wat wil je allemaal vervangen en welke spullen heb je niet meer nodig? Zijn er klusjes die tot nu toe steeds blijven liggen, maar die echt nog eens gedaan moeten worden? Maak een lijstje om overzicht te creëren en koppel eventuele kosten hieraan, zodat je een goed overzicht hebt. 

Vervang onderdelen

Je hoeft niet alles om te gooien, maar bepaalde dingen kun je wellicht vervangen. Is je doucheset bijvoorbeeld nodig aan vervanging toe, dan kan een nieuwe set al een heel verschil maken voor de uitstraling van je badkamer. Een nieuwe doucheset kopen, bijvoorbeeld bij https://www.mastello.nl, kan dan een goed idee zijn.

Verf de badkamer

Ook een likje verf kan wonderen verrichten. Zo krijgt de badkamer gelijk een nieuwe, frisse uitstraling. Het kan daarbij ook leuk zijn om eens voor een andere kleur te gaan, bijvoorbeeld een hele felle. Uiteraard hoort daar ook een bijpassend douchegordijn bij. 

Leuke accessoires voor in de badkamer

Je kunt de boel ook opvrolijken door er leuke accessoires neer te zetten. Deze hebben een groot effect op de sfeer in je badkamer. Er zijn ontzettend veel soorten accessoires (in de meest uiteenlopende kleuren) verkrijgbaar, er zit dus vast ook iets voor jou bij! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fraai zeeppompje, of een unieke wcrolhouder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *