Houten tuinschuur

tuinschuur

Als je van plan bent een tuinschuur aan te schaffen vraag je dan het volgende alvast af, dat maakt het kiezen straks eenvoudiger:

  • Wat je het budget?
  • Hoe groot mag de tuinschuur worden? Bepaal de plaats waar de tuinschuur een plekje krijgt en meet die ruimte op. Zijn er gemeentelijke bepalingen waarmee je rekening moet houden?
  • Van welke materialen dient de tuinschuur gemaakt te zijn? Er zijn veel mogelijkheden laat je door het aanbod op de site van het Tuinhuiscentrum inspireren. Ook combinaties van materialen is een optie en heel bijzonder.
  • Hoeveel licht heb je binnen in de tuinschuur nodig? Dus zonder of met ramen en hoeveel?
  • Wil je een schuin dak of een plat dak?
  • Wil je er een overkapping bij?
Verschillende modellen

Tuinschuur met plat dak

Als je kiest voor een tuinschuur met plat dak, dan kan jouw dak een bijdrage leveren aan een beter klimaat. Je kunt een plat dak namelijk laten begroeien. In veel gevallen zal er voor een sedum dak worden gekozen, omdat deze plantjes de omstandigheden op een plat dak zullen overleven. Vertel bij de aankoop van een tuinschuur dat je op het dak groen wilt aanplanten, voor de juiste dakbedekking. De dakbedekking moet namelijk wortelbestendig zijn. Daarnaast is een goede afwatering belangrijk, maar dat geldt voor elk dak. Win eerst advies in en beslis dan over de houten tuinschuur, er is keuze genoeg. Dus ook jouw ideale en praktische tuinschuur zul je online zeker vinden bij het Tuinhuiscentrum.

Hoogwaardige kwaliteit