Wonen

Haardenspecialist Warmtestore

Warmtestore is dé haardenspecialist van Nederland. Warmtestore heeft een ruim aanbod op het gebied van gashaarden, houtkachels, pelletkachels, tuinhaarden, schouwen en nog veel meer!

Vestigingen

Warmtestore is een online haardenexpert gericht op het adviseren van klanten bij hun aankoop met betrekking tot een haard. Zo heeft Warmtestore in totaal drie showrooms. Ze hebben een vestiging in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht. Ondanks dat 80% van de klanten een online bestelling plaatsen, is het verstandig om verschillende showrooms te hebben. Het aanschaffen van een haard is een redelijke investering, om deze reden is het fijn voor klanten om de gewenste haard in het echt te zien en de werking ervan zelf te kunnen ervaren. 

Professionele installaties

Door het grote team van Warmtestore zijn er voldoende installateurs en meubelmakers die iedere klus met beide handen aanpakken! Hierbij wordt er gestreefd naar een 100% tevredenheidsgarantie. Er zijn geen verborgen kosten verbonden, je krijgt tijdens de offerte een volledige prijs en die zal niet veranderen.

Breed assortiment

Warmtestore heeft een ruim assortiment. Je kan bij ze terecht voor vrijwel alle haarden en kachels die je maar kan bedenken van ieder gewenst merk! Ieder merk zit in een andere prijsklasse, heeft een divers assortiment en een eigen specialisatie. Zo heb je bijvoorbeeld de Dru Maestro, een bekende gashaard die in veel huishoudens terug te vinden is. Toch een grotere fan van een houtkachel? Dat kan ook! Dik Geurts Vidar Triple is zo’n kachel.  Er bestaat een grote kans dat je bij Warmtestore je perfecte haard weet te vinden.

Interesse in een kachel of heeft u vragen? Neem dan contact op met 038-8500776 of e-mail naar verkoop@warmtestore.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *