Goede deur- en raamsloten: cruciaal om inbrekers buiten te houden

Mauer sloten

Voor je eigen comfort en je gevoel van veiligheid in je eigen huis is het van essentieel belang dat je er alles aan doet om je woning goed te beschermen tegen de onverhoopte binnenkomst van inbrekers. Nu mogen inbrekers over het algemeen wel steeds vindingrijker worden in het vinden van manieren om woningen binnen te treden; over het algemeen gebeurt dit toch echt nog steeds via ramen en deuren. Het is dus zaak juist deze deuren en ramen goed te beveiligen. Dit doe je uiteraard het best met sloten van uitstekende kwaliteit. Dat je hierbij uiteindelijk voor Mauer sloten kiest, daarop is de kans behoorlijk groot. Hieronder wordt duidelijk waarom.

Mauer sloten

Wat zijn de voordelen van Mauer-sloten?

Waar een slot van Mauer zich vooral mee onderscheidt is de cilinder die in het binnenste van het slot zit. Het is namelijk de kwaliteit van de cilinder die cruciaal is om te bepalen of een slot goed bestand is tegen inbrekers of niet. Het is voor slotenmakers hierbij met name belangrijk om manieren te vinden om te voorkomen dat inbrekers een slot kunnen kerntrekken. Dit is een methode die door inbrekers graag wordt gebruikt en die, als een inbrekers althans beschikt over de ‘juiste’ materialen, reuze makkelijk is om uit te voeren. Welnu, de sloten van Mauer zijn hiertegen bewapend. Bovendien zijn er Mauer sloten in enorm veel afmetingen en uitvoeringen.

Zie toe op aanwezigheid SKG-keurmerk

Wanneer je een nieuw slot voor je raam of deur uitzoekt, zie er dan op toe dat je een slot koopt dat beschikt over het SKG-keurmerk. SKG staat hierbij voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een organisatie die onder meer geheel onafhankelijk beoordeelt of voorwerpen voldoende bescherming bieden tegen inbraakgevaar. Met een slot met dit keurmerk maak je kortom de veiligste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *