Frezen voor bovenfrees kopen?

Een bovenfrees is een gemotoriseerd snij-instrument dat een verscheidenheid aan groeven, hoeken en vormen in hout kan snijden. Deze gereedschappen zijn geschikt voor kastenbouw, geavanceerd vormen en meubelplanning. Een router is echter nutteloos zonder een goed paar Frezen voor bovenfrees. U moet ervoor zorgen dat u een breed scala aan opties heeft voor alle toepassingen die u wilt aanpakken, met de beste bovenfreescomponenten gemaakt van duurzame materialen zoals wolfraamcarbide. Routercomponenten behoren tot de beste in hun respectievelijke categorieën en zouden een geweldige aanvulling zijn op elke gereedschapskist.

Frezen voor bovenfrees worden ingedeeld in de volgende typen:

Routers gebruiken een groot aantal losse componenten, elk met een specifiek doel. Rechte en verzonken profielen, sponningen, afschuiningen, randen, kroonlijsten, noppen en rails, verhoogde panelen en schrijnwerk zijn de meest voorkomende vormen van frezen. De ideale keuze voor Frezen voor bovenfrees wordt bepaald door hoe je de router wilt gebruiken en welke hardware je wilt streamen.

Rechts frezen voor bovenfrees:

Een van de meest gebruikte bits, de frees is verkrijgbaar in verschillende diameters, variërend van 3/41 cm tot 1 inch. Een rechte bit wordt vaak gebruikt om een ​​groef of groef in het materiaal te maken. Het kan ook worden gebruikt om een ​​gat in het materiaal te ponsen om een ​​pengat of inlay te maken.

Flush frezen:

Ze hebben een pilootpositie die de kleinere door de incisie leidt. Aangezien het pilootlager dezelfde afmeting heeft als de snijradius van de onderdelen, kunnen verzonken onderdelen worden gebruikt om de rand van het ene materiaal gelijk met de rand van een ander te snijden. Het snijden van een gefineerd oppervlak om met een onderliggende laag te zitten of het afsnijden van de rand van de plank zijn twee voorbeelden van gebruikte stukken.

Vormen van Frezen voor bovenfrees:

Malfreesbits zijn grotere versies van de freesbits die worden gebruikt om de randen te maken. Ze worden gebruikt om architecturale malprofielen te maken en kunnen meerdere randvormende profielen in één stuk combineren. Door hun formaat passen ze goed bij een bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *