Een spiegel is het geheime wapen van een decorateur.

Een mooie spiegel is niet alleen een praktisch object om uw gezicht te controleren, maar kan ook worden gebruikt om licht te versterken, drama toe te voegen, interessante reflecties te creëren en beelden te kaderen. Het is verbazingwekkend hoe de toevoeging van een spiegel uw ruimte kan transformeren en elk interieurdilemma in een oogwenk kan oplossen. Denk verder dan de badkamer en bekijk de spiegel online ontwerptips voor het gebruik van spiegels bij u thuis.

Spiegels fleuren een kamer op

Om het licht binnen te laten, plaats je gewoon een spiegel tegenover of naast een raam om de hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer te vergroten. Een spiegel zal elk mogelijk daglicht opvangen (hoe somber de lucht buiten ook is), dus hoe groter de spiegel, hoe helderder de ruimte. Door een spiegel toe te voegen, verdubbelt u de ruimte in een oogwenk. Kleine ruimtes hebben baat bij de introductie van een spiegel: verander een opbergkast in een kleine werkruimte of gebruik een slanke pierspiegel om een ​​smalle gang veel langer te laten lijken. Doe wat ideetjes op bij spiegel online!

De eyecatcher in je woonkamer!

Hat aanbod van spiegel online is groot. In feite werkt een spiegel met een fraai uitgesneden lijst net zo goed als een schilderij als het gaat om het kiezen van decoratieve kunst voor uw huis. In kamers waar geen open haard of schoorsteenmantel is om uw meubels rond te plaatsen, is een spiegel een geweldig hulpmiddel om het midden van de kamer te dicteren. En in huizen waar toevallig een open haard is, dient dit alleen om de impact van de aanwezigheid van de spiegel te overdrijven. Blijf niet alleen bij traditionele rechthoekige spiegels. Overweeg de vorm of stijl van uw kamer en reflecteer dat in de lijst van de door u gekozen spiegel online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *