gevelbekleding kunststof
Wonen

Een prachtige strakke gevel

Veel gebouwen hebben gemetselde gevels, bij de meeste gevels worden deze naarmate ze ouder worden minder mooi en vergen veel onderhoud. Met kunststof gevelbekleding heb je daar veel minder last van, of de gevel nu nieuw is of een aantal jaren oud. Plastica heeft gevelbekleding kunststof in vele verschillende soorten en kleuren, voor elk gebouw is er wel een passende bekleding voor de gevel. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. De collectie van MassiefNT is zeer uitgebreid.

gevelbekleding kunststof

Verschillende soorten designs voor je gevel

Natuurlijk heb je ook verschillende soorten designs, waar de een houdt van een mooie strakke gevel vindt de ander een houtdesign passen. Het ligt eraan wat de vorm van je gebouw is, of het type bedrijf wat er zit. Maar ook de kleuren bepalen de uitstraling van je gebouw, gevelbekleding kunststof is er in vele verschillende kleuren. Welke kleur je ook kiest, iedere kleur is kleurecht en behoudt jarenlang zijn prachtige kleur. Wil je een matte kleur of kies voor een schitterende hoogglans gevel die direct opvalt in de omgeving.

gevelbekleding kunststof

Weinig onderhoud aan je gevel

Gevelbekleding kunststof vergt niet veel onderhoud en is krasvast, vuil blijft niet zitten omdat de bekleding ook vuilafstotend is. De platen zijn in standaard maten beschikbaar, zo weet je altijd wat je nodig hebt om je gevel te bekleden. Aan de brandveiligheid is ook gedacht, de bekleding is namelijk voorzien van brandclassificatie Euroklasse B. Welke gevelbekleding je ook aanbrengt, iedere bekleding is niet alleen mooi om te zien maar ook veilig voor je gebouw.