Geen categorie

Een mobiele werktafel loont!

Voor je magazijn, atelier of hobbykamer is een werkbank op wielen vaak een zeer nuttige tool. Er komt bijvoorbeeld een lading goederen binnen die je wilt uitpakken en daarna naar een andere plek wilt vervoeren. Of je bent monteur en wanneer je stukken in elkaar gestoken zijn, wil je ze op de juiste plek krijgen. Dit zijn situaties waarin je mobiele werktafel gewoon als vervoermiddel dient. Je hoeft dus niet over te laden van je werktafel naar een rolwagen.

Je werktafel in standaard afmetingen of op maat gemaakt?

Standaard afmetingen voor een verrijdbare werktafel zijn 180, 270 of 360 cm breed en 95 of 105 cm diep. Maar er zijn verschillende redenen waarom deze afmetingen voor jouw situatie niet zo goed uitkomen. Denk bijvoorbeeld aan een plek tussen twee muren die je wilt opvullen en die nu juist een paar centimeter kleiner is dan de standaard maat. Of de persoon die aan de tafel moet werken is nogal groot van gestalte en heeft vaak last van zijn rug omdat hij te veel moet bukken. Het kan zijn dat je een andere kleur wilt voor je tafel of dat je geen zwenkwielen met rem maar bokwielen verkiest. Het kan allemaal.

Voorzie je mobiele werktafel van alle comfort

In functie van de werkzaamheden die aan de tafel uitgevoerd worden, kun je je tafel aanpassen en uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een extra legplank om materiaal en werkbakken op te plaatsen. Misschien wil je er bankschroeven of etikethouders aan vastmaken. Of denk je aan een aangebouwde werkkruk? Je kunt gerust met al je ideeën bij de producent terecht. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een zelfgemaakte schets of een foto die je gevonden hebt. De ontwerper zal jou precies weten te zeggen of jouw wensen uitvoerbaar zijn en hij zal je ook nog ideeën kunnen geven voor eventuele andere mogelijkheden. Zo wordt jouw mobiele werkbank op maat gemaakt en zal ze jou optimaal van dienst zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *