Logo Boilermarkt
Tips

Een boiler 120 liter

Een boiler 120 liter is een grote elektrische boiler voor in een woning. Als je behoefte hebt aan grote hoeveelheden warm water is een boiler de perfecte boiler voor jouw persoonlijke behoeften. 

De boilers van Boilermarkt 

Boilermarkt biedt vrijwel alle soorten boilers aan. Grote, kleine boilers, staande boiler sen elektrische boilers van verschillende afmetingen. Zo bieden zij boilers   aan van 30 liter, 50 liter, 80 liter, 100 liter, 120 liter, 150 liter en het kan zelfs oplopen tot 200, 300 of 400 liter boilers. Het assortiment is zeer groot en er zijn boilers te vinden van de bekende merken Stiebel Eltron en AEG boilers. Een elektrische boiler 120 liter is de ideale boiler voor bijvoorbeeld een woning. Ook Itho Daalderop en Inventum zijn goede aanbieders van de grote elektrische 120 liter boilers. 

Een 120 liter boiler 

De opwarmtijd van de boiler verschilt per type boiler omdat dit komt door het verschil in vermogen. Des te hoger het vermogen van de boiler des te sneller de boiler het water kan opwarmen. Zo hebben 3 boilers met een inhoud van 120 liter heeft een opwarmtijd van rond de 210 minuten.

Aansluitpakket met aansluitmateriaal

Voor het aansluiten van de boiler heb je aansluitmateriaal nodig. De aansluiting van een boiler kun je tevens ook overlaten aan een specialist. Zo zul je ervan verzekerd zijn dat de boiler op de juiste manier aangesloten zal worden en deze naar behoren zal functioneren.