De leukste badkamertrends van op dit moment

inloopdouche

inloopdouche

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in elk huis. Het is de plaats waar we baden, ons scheren, en ons opmaken voor publieke optredens. Met de informatie van vorige generaties als leidraad, volgen hier enkele van de leukste trends voor badkamers van vandaag.

Een inloopdouche

De eerste op de lijst van leuke badkamertrends moeten wel glazen inloopdouches. De dagen van douchegordijnen liggen ver achter ons, dankzij doorzichtige glazen deuren die meer dan alleen een blik naar buiten in je slaapkamer of woonkamer gunnen als je uit je douche stapt. Glazen deuren voegen een gevoel van luxe en elegantie toe aan elke badkamer, terwijl je er bij het douchen toch gemakkelijk in en uit kunt. Plus deuren kunnen veel beter water tegenhouden dan gordijnen wanneer iemand heerlijk lang aan het douchen is, wat een veel voorkomend probleem is.

Lekker badderen

Een andere trend is een eigen ligbad. Er zijn een aantal voordelen van een badkuip. Ten eerste kun je bijna overal een bad nemen. Je zult merken dat het veel gemakkelijker is om thuis een bad te nemen dan in het plaatselijke zwembad of op het strand. Een bad is ook uiterst ontspannend en verzacht spierpijn van het sporten of van werkstress. Het is perfect om in te vallen na een lange dag werk of hevige sportsessie. Kortom, het is de ideale ontspanningsplek in jouw huis.

Luxe badkamervloer

Wat ook opvalt bij de badkamertrends van vandaag is vloerbedekking. Vloeren voor badkamers zijn niet langer voorbehouden aan marmer of steen. Nieuwere materialen zoals porselein zijn populaire keuzes geworden voor huiseigenaren omdat deze tegels niet slijten en na verloop van tijd barsten zoals houten vloeren dat doen. Marmer kan ook problematisch zijn door het voegsel dat bacteriën en schimmel vasthoudt, maar dit probleem is grotendeels opgelost met epoxy voegsel dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is – perfect voor zowel nieuwe installaties als renovaties! Porselein helpt ook je vloeren droog te houden doordat het waterafstotend is, wat ook weer schimmel tegengaat. Hierdoor blijft jouw badkamer altijd fris en gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *