Execution only hypotheek
Wonen

Besparen op je verhuizing

Heb je het krap en wil je graag besparen op je verhuizing? Dan kom je misschien met deze tips beter uit met je budget! Lees hier alles over de verhuis tips die je moet weten als je met een budget werkt en hopelijk kan jij hiermee met een gerust hart je verhuizing aan!

Verkopen

Het handigst is om van tevoren proberen van alles te verkopen als je weet dat je gaat verhuizen. Zo verdien je nog een zakcentje op de dingen die je eigenlijk niet zou meenemen naar je nieuwe thuis. Een aantal goede manieren om spullen te verkopen zijn Marktplaats, Facebook Marketplace en Vinted.

Materialen verkopen

Ook is het mogelijk om materialen zoals: lood, ijzer en aluminium, te verkopen. Grote hoeveelheden leveren namelijk wat geld op. Maar als elke cent telt met je budget, dan is het het proberen waard om even de lood prijs, aluminium prijs en ijzer prijs op te zoeken bij www.kh-metals.nl.

huis kopen curaçao

Hergebruiken

Meeste elektronica komt in dozen en vaak bewaar je deze als je bijvoorbeeld een garantie op je product hebt. Als je inderdaad nog wat dozen hebt, dan kun je de dozen gebruiken om de spullen weer in te vervoeren. Zo blijft bijvoorbeeld je TV nog heel tijdens het verhuisproces.

Dozen

Over dozen gesproken, ook kan je op verschillende plekken gratis dozen vinden. Zoek bijvoorbeeld even op het internet op gratis dozen bij jou in de buurt. Of ga naar de kringloopwinkel en vraag daar rond waar je gratis dozen kan vinden. Zij helpen je met liefde!

V-day

Ook op de verhuisdag zelf kan je bespraken. Wanneer je verhuizers nodig hebt zijn deze over het algemeen in het weekend, in vakantie’s en in de zomer veel duurder dan wanneer je verhuizers inhuurt in een midweek in een mid maand. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *